Tilavuokra
Tilavuokra

Kulttuurihistoriallinen Tuomarinkylän kartano on rauhallinen ja ainutlaatuinen paikka järjestää̈ erilaisia tapahtumia yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille, taidepainoitteisia tyky-päiviä, tiimipäiviä ja virkistyspäiviä sekä muita tapahtumia juhla- ja kokouskäyttöön. 

Tila soveltuu erittäin hyvin myös pienimuotoisiin perhejuhliin, kuten rippijuhlat, nimenantotilaisuus, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet.

Klementinan sali on 70 m2 ja tilaan mahtuu max. 40 henkilöä̈ riippuen tilaisuuden luonteesta. 

Otathan Klementiinan salin yhteyshenkilöön yhteyttä tapahtumaa järjestäessä ihmismäärään ja tilaan liittyvistä asioista. 

Ottakaa yhteyttä ravintola Annan kartanoon, jos haluatte tilata ruokapalvelun järjestämisen. Teillä on myös mahdollisuus tilata erillinen tarjoilu haluamastanne paikasta tapahtuman ajaksi. 

Tuomarinkylän kartano on luonnon läheinen paikka, joka tuo rauhoittavan ympäristön kaupungin vilinän tilalle, jonka takia tilamme ovat olleet suosion kohteena. Tilassa on esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä. 

Tilassa järjestetään myös muita tapahtumia, joten aikataulu tulee tarkistaa suoraan Klementinan salin yhteyshenkilöltä sähköpostitse tai soittamalla numeroon. Tilavuokraan kuuluu videotykki ja fläppitaulu.

Tyhy-päivät
Tyhy-päivät

Tilavuokraamisen ohella mahdollistamme innovatiivisen työyhteisöä tukevan toimintaympäristön taidetyöpajojen muodossa esimerkiksi tyky-tai tiimipäivän aikana. Pyrkimyksenämme on yhdistää työympäristöä ja irrottautua arjesta luovan toiminnan välityksellä. 

Järjestämme kysynnän mukaan taidetyöpajoja myös yksityishenkilöille. Esim. polttarit tai kaveri-ilta.

Taidekoulu Alfa järjestää mm. kahta vaihtoehtoista taidetyöpajaa.   Työpajojen arvioitu kesto osallistujien määrästä riippuen noin 2-3 tuntia max. henkilömäärä työpajaa kohden on 20.  

Työpajassa maalataan taiteilijan johdolla innovatiivisessa ja luovassa ilmapiirissä. Näin pääset herättämään sisäisen taiteilijasi. Tilaisuuden päätteeksi saat teoksen mukaasi.

1. Värien leikki  - Abstraktin maalauksen keinoin                                        Materiaalit: akryylivärit, pinkopohja ja siveltimet tai peitevärit, paperi ja siveltimet / sienet                                              
2. Mona Lisan hymy - Soveltavaa muotokuvamaalausta                           Materiaalit: akryylivärit, pinkopohja ja siveltimet                                             

Kumpikaan työpajoista ei vaadi aikaisempaa osaamista maalaamisesta.                                                                                                             Suosittelemme ottamaan yhteyttä, jotta pystymme yhdessä suunnittelemaan ja räätälöimään toiveenne mukaisen työyhteisötapahtuman.

Taidetyöpajoissa ohjaajana toimii pitkänlinjan kuvataiteilija Maarit Björkman-Väliahdet. Maaritilla on 30 vuoden kokemus taiteen tekemisestä ja opettamisesta. Hänellä on suuri kiinnostus löytää keinoja yhdistää kuvallista ilmaisua ja alitajuntaa. Taide toimii siltana sisäisen ja ulkoisen maailman välillä. Maarit on kouluttanut itsensä taideopintojen ohella työnohjaajaksi, NLP-Tarineriksi, taideterapeutiksi sekä jatkanut opintojaan ratkaisukeskeisen ajattelun ja positiivisen psykologian äärellä.


Lisätiedustelut:

Tilavuokra ja taidetyöpajat; Klementinan Sali: Maarit Björkman-Väliahdet

tuomarinkylan.taidekartano(at)gmail.com

050-5638511, ti-to klo 12-17 (Taidekoulu Alfa/Klementinan Sali)

tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.