Klementinan studion ja salin taidenäyttelyt


Klementinan studion näyttely

Fuga - katoaminen on uuden alku

Valokuvia:  Hannu Oksanen

Klementiinan galleria, Tuomarinkylän kartano

24.1. - 18.2.2024

Avajaiset 27.1.2024 klo 15 - 16.30

Luonnossa elämä kiertää loputtomasti muotoaan vaihtaen, näyttelyn kasvikuvat kertovat syksystä. Lehdet ovat jo antaneet tilaa tuleville, palot aukeavat ja siemenet asettuvat maahan odottamaan kevättä, seuraavaa kierrosta.

Kasvikuvat ovat syntyneet pitkässä prosessissa, jonka aikana olen seurannut metsistä ja puutarhoista keräämieni kasvinosien muutosta ja hidasta katoamista (latin. Fuga, abitus). Jotkut kuvista taas ovat syntyneet hetkien havainnoista lähellä ja vähän kauempana.

Kaikista esilläolevista teoksista on saatavissa lisäkopioita erikokoisina vedoksina ja erilaisilla tulostuspinnoilla.

hannu.oksanen@gmail.com

instagram: artmaksimoff

Näyttelyhaku vuodelle 2025

Voit hakee helmikuusta-huhtikuuhun tai elokuusta-lokakuuhun neljän viikon mittaista näyttelyaikaa.

Lähetä näyttelyhakemus yhtenä pdf-tiedostona sähköpostiin tuomarinkylan.taidekartano(at)gmail.com, 30.6.2024 mennessä.

Klementinan Studio (18 m2) tilan hinta on 790 € sis. alv 24 % (152,90 € ), emme ota provisiota teosmyynnistä jos taiteilija hoitaa itse laskutuksen myydyistä teoksista. Jos Mindfire Consulting hoitaa laskutuksen perimme siinä tapauksessa 15 % provision. Klementinan salissa 70 m2 on myös näyttelytilaa jota voi tarvittaessa ja tapauskohtaisesti hyödyntää. Asiasta sovitaan erikseen. Sali saattaa olla välillä varattu koulutuksiin ynm. 

Näyttelytilan vuokra sisältää: kutsun, somemarkkinointia, avajaiset (taiteilija kustantaa alkoholitarjoilun jos sellaisen haluaa), ripustuksen. Näyttely on auki maaliskuusta lähtien (ti) ke -to klo 12-17, pe-la klo 12-16 ja su klo 12-15 välisenä aikana, ellei toisin sovita. 

Seuraa meitä somessa instagram ja facebookMenneet näyttelyt